Ontdek deze unieke locatie

De herbouw van het Aviodome in Amsterdam is uniek in veel opzichten, nooit eerder werd op zo'n grote schaal een koepel herbouwd van materialen die een tweede leven krijgen.  De koepel biedt onderdak aan de eerste circulaire evenementenlocatie van Nederland die door TeKa Groep wordt geëxploiteerd. Vanaf eind november is dit multifunctioneel evenementencomplex geopend voor congressen en andere zakelijke evenementen.

Op deze pagina:
Organiseer jouw evenement

De ruimtes

Deze unieke locatie beschikt over verschillende ruimtes voor een indrukwekkend evenement. Jouw gasten komen binnen in de ruime en lichte entree, terwijl in de naastgelegen foyer de hapjes al klaarstaan. Het paviljoen zorgt voor een echt wow-gevoel onder jouw bezoekers, dit is de ideale plek voor een congres of evenement. Centraal in de koepel ligt een multifunctioneel en flexibel in te delen plenaire zaal die ruimte biedt aan groepen tot 1.000 personen. Combineer deze ruimtes samen met de 16 flexibele subruimtes voor workshops en brainstormsessies. Alle ruimtes beschikken tevens over audiovisuele middelen.  

Circulariteit

De herbouw van het Aviodome is uniek in veel opzichten. Nooit eerder werd op zo'n grote schaal een koepel herbouwd. De koepel is daarmee de eerste circulaire evenementenlocatie van Nederland. De locatie is opgebouwd uit bestaande materialen die een tweede leven krijgen. Duurzamer kan niet! De koepel is voorzien van glas met een hoge isolatiewaarde. Daarnaast beschikt de locatie over een warmte-koudeopslaginstallatie. In de winter wordt de bodemwarmte gebruikt voor het verwarmen van de koepel en in de zomer andersom.

Duurzaamheid

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog in het vaandel en wordt gezien als een continu proces dat nooit af is. Onze visie op duurzaamheid en maatschappelijk ondernemen komt in de eerste plaats van binnenuit. We vinden het zelf belangrijk om op verantwoorde wijze om te gaan met mensen en middelen. Daarnaast beantwoorden we hiermee aan de steeds hogere verwachtingen vanuit de maatschappij en wensen van opdrachtgevers en andere stakeholders. De herbouw van het Aviodome sluit daar naadloos op aan. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief